Neem contact met ons op: 0541 - 535 619

Raambelettering

Ramen zijn een prima medium om een boodschap te communiceren. Linderhof Reclame belettert ramen op tal van verschillende manieren. Met behulp van snijvinyl of geprint zelfklevend vinyl kan uw boodschap of visual op een bijvoorbeeld uw etalageruit worden aangebracht

Transparantie

Linderhof Reclame kan bovendien full colour printen op diverse (semi)transparante materialen waardoor een bijzonder effect ontstaat. Denkbaar is eveneens een speciale folie, die de inkijk terugdringt, maar de boodschap glashelder communiceert!

Raamdecoratie

Linderhof Reclame heeft een uitgebreid assortiment aan raamfolies met ieder een eigen uitstraling. Een daarvan is de etsfolie, ook wel bekend als crystral folie. Deze chique raamfolie is leverbaar met een mooi zandstraal of crystal effect.

Linderhof Reclame kan deze folie ook in full colour beprinten voor een specialere uitstraling, wat uitermate geschikt is voor het decoreren van uw interieur. Wij inspireren en adviseren u graag over alle mogelijkheden binnen ons assortiment, voor iedere toepassing hebben wij een oplossing!

Tags: Raam stickers, raamstickers, Stickers, Belettering, Spandoeken, Canvasdoek, Vormgeving.